Evenimente Conacul Nobil

 

Restaurantul “La Conac” va ofera mancaruri traditionale si internationale la cele mai inalte standarde de calitate si confort! Atmosfera relaxanta , primitoare, decor cald si muzica bine aleasa ale restaurantului “La Conac” va vor destinde alaturi de persoana iubita, prieteni sau parteneri de afaceri. Restaurantul organizeaza, cu profesionalism si servicii de inalta calitate, petreceri private, aniversari, botezuri si alte evenimente importante din viata dumneavoastra.

Restaurantul “La Conac” va astepta in locul unde va puteti serba ziua de nastere, botezul alaturi de invitatii dumneavoastra.

La restaurantul “La Conac” evenimentele speciale din viata dumneavoastra pot deveni deosebite si de neuitat!

Aniversari copii

 

Pentru cei mici am conceput meniuri speciale, atractive. In podul „Conacului” le-am amenajat un loc de joaca, dotat cu toate cele necesare distractiei pe cinste, supravegheati cu atentie de cineva specializat. In acest timp puteti savura o cafea austriaca Julius Meinl sau puteti sa va simtiti bine alaturi de prietenii dumneavoastra.

Restaurantul „La Conac” va astepta pentru o masa delicioasa, in locul unde evenimentele speciale din viata dumneavoastra pot deveni deosebite si de neuitat!

Meniul restaurantului „La Conac” are o multime de retete din bucataria italiana, americana , mexicana si romanesca, de la variate feluri de peste si fructe de mare, la fripturi, salate si deserturi fine, care va vor face sa reveniti cu drag „pe mosie” la resturantul „La Conac”, toate stropite din belsug cu vinuri din soiuri alese.

.